KINEZIOLÓGIA

Mi is az a Kineziológia?

A kineziológia szó jelentése mozgás-tudomány. Módszere az izomtesztelés, mellyel az eltárolt múltbéli események, információk akkor is kideríthetők, ha nem emlékszünk rájuk. Az eljárás azon alapul, hogy a pozitív ingerek erősítik, a negatív ingerek gyengítik az izmainkat. Az izomtónus változás vizsgálata segít bennünket a tudatalattiban lévő események, traumák hozzáférhetővé tételében. Amikor izomtesztelést végzünk, a stressz által a tudatalattiban elraktározott félelmeket, fájdalmas viselkedési reakciókat tárjuk fel. Izomteszteléssel megkeressük a kiváltó ok korát és megvizsgáljuk, hogy a jelenben átélt fájdalom és viselkedés hogyan függ össze vele.

Az izomtesztelés biztos és egyértelmű válaszokat ad a kineziológus számára. Lelki megközelítésből, de egységként vizsgálja az egész embert. Az eljárás arra épül, hogy minden, ami történik velünk egészen fogantatásunktól kezdődően, hatással van további életünkre. Szervezetünk mindezeket a hatásokat tárolja. Egy-egy kezelés során az agyban tárolt információkat kérdezzük le. A sejtek szintjéről érkező információk minden esetben hatékonyak és megbízhatóak.

Az izomtesztelés biztos és egyértelmű válaszokat ad a kineziológus számára. Lelki megközelítésből, de egységként vizsgálja az egész embert. Az eljárás arra épül, hogy minden, ami történik velünk egészen fogantatásunktól kezdődően, hatással van további életünkre.

A panaszok megszűnnek

Sokszor nem is tudjuk, hogy a régmúlt eseményei milyen erősen befolyásolják a mindennapjainkat, az életünket. A kineziológia módszerével tehát azonosítható az energia elakadásának helye, amelynek oldása csak úgy lehet tartós, ha egyidejűleg az egykori érzelmi töltést semlegesítjük. A jelen csak a következményt mutatja meg, az ok a legtöbb esetben rejtve marad. Korregresszió segítségével kideríthetjük, mikor blokkoltunk le egy esemény folytán, amely esemény ma is befolyással van ránk.

Az elvégzett korrekciókkal helyreállítható az energiák szabad áramlása, egyúttal beindítható az öngyógyító képesség aktivizálása. Mivel a módszer a probléma okát a gyökereknél keresi meg, és az oldás is itt történik, jövőnk már olyanná válhat, amilyenné tenni szeretnénk. Így szüntethetjük meg a szervezetben lévő blokkokat és nemkívánatos viselkedési mintákat.

Kérdés esetén írj nekünk!

13 + 13 =